top of page

fre 27 okt.

|

Villa Baro, Östergötland

LUGN & RO RETREAT

Välkommen till en helg på underbara Villa Baro i Åtvidaberg med fokus på aktiv återhämtning, vila och meditation.

LUGN & RO RETREAT
LUGN & RO RETREAT

Tid och plats

27 okt. 2023 16:00 – 29 okt. 2023 15:00

Villa Baro, Östergötland

Om evenemanget

MEDITATIONSRETREAT 

27-29 oktober

BOKA/För mer information

Vill du utveckla  i din meditation, återhämtningskraft, hitta en klok andningspraktik? 

Ja då är detta definitivt en retreat för dig.

Livsdansen, vårt samhällstempo och det sätt vi lever kostar på och vi kan behöva ta en reträtt för att stanna upp, fylla på och investera i vår energibalans. Med detta i åtanke har vi satt ihop en helg som fokuserar på just det. Fylla på, bygga upp och hjälpa att införliva mer aktiv vila, reflektion och mental återhämtning i vardagen. Du bor på mysiga och lugna Villa Baro i Åtvidaberg, som ligger nära vattnet och skogen, har underbart sköna sängar och go mat. Detta ger dig förutsättningar för att fylla på depåerna inför vintern, få ny inspiration och ger dig själv tid för DIG.

Fördelarna är många av meditation och återhämtning som bättre sömn, minskad inflammation, ökad glädje, bättre koncentration och lust samt balanserad metabolism. 

Yogamaster Ulrica Norberg leder detta retreat och kommer att bjuda på  återhämtningsträning, andningspraktik, inspirerande föreläsningar om hjärnan, medvetande, andning och mer. Samt meditationspraktik och för dden som önskar - naturvandring. 

Ulrica har praktiserat meditation sedan mitten av 90-talet och är initierad yogamästare, yogiraj, vilket är en av de mest ärofyllda titlar en yogi kan erhålla. Hon har erfarenhet av flertalet meditationsstilar och hon följer devisen att meditation är ett sätt att koppla upp sig på och föra samman sinnena med syfte att nå större klarhet, fokus och medvetande. För ökad närvaro i livet.

 

Detta är ett unikt tillfälle att vårda dig själv och boosta återhämtning, aktiv vila och ladda batterierna med god sömn, mat och närhet till vacker natur.

PRIS: 

EARLY BIRD! 

Boka senast 1augusti och betala 7000 kr pp i dubbelrum.  

7500 kr per person del i dubbelrum enkelrumstillägg 300 kr per dag

I paketet ingår

  • 2 övernattningar
  • 2 middagar
  • 3 luncher
  • 2 frukostar
  • 8 meditationssessioner plus teknikträning/föreläsning
  • Egen tid för aktivitet och reflektion

PROGRAM:

FREDAG 27 oktober  

Ankomst och incheckning  Anländ gärna en stund innan, ombytt och klar, i yogaloungen för en kopp te och för att varva ner lite.   

16–18 Välkomnande stund. Landa. Andas ut. Hämta igen.  

Skön stund för att mjuka upp kroppen med hjälp av stärkande yogasekvenser följt av andningsträning och avslutande skön återhämtningspraktik i yogasalen.

19.00 Gemensam middag i matsalen

LÖRDAG 28 oktober  

7–9 PRAKTIK med Ulrica i yogasalen

9.30 Frukost i matsalen

11-12.30 PRAKTIK med Ulrica i yogasalen 

13.00 LUNCH  14–16 EGEN TID

* om vädret tillåter, kan du följa med Ulrica på en skön, meditativ vandring runt sjön som tar ca 1,5 timme. Vi kommer att stanna på två olika platser för meditation i naturen. Vid dåligt väder erbjuder Ulrica meditation och återhämtning inomhus i yogasalen. Båda är såklart valfritt.

16.30–18 PRAKTIK med Ulrica i yogasalen.  

Fokus ligger på aktiv återhämtning och meditation.  

19.00 Middag

SÖNDAG 29 Oktober   

7–9 PRAKTIK med Ulrica i yogasalen

9.30 Frukost i matsalen

11–13 Workshop om meditation och meditationspraktik.

13.00 LUNCH i matsalen.

14–15 Aktiv återhämtningsträning i yogasalen.  

TACK och på Återseende.

MEDTAG:  Yogamattor och alla hjälpmedel finns på plats men ta gärna med eget om du så önskar.  Ta gärna med anteckningsmaterial. Om du önskar följa med och ta en långpromenad i skogen någon av dagarna, ta med fotriktiga skor, keps/mössa, regnjacka och sköna plagg att gå i. 

Ta gärna med en liten ryggsäck att lägga matsäck i. Utöver det kan det vara skönt att ta med tofflor när du går mellan rummet och yogasalen, samt en sjal /skön tröja att svepa om dig efter yoga

Välkommen!

KONTAKTA Villa Baro

Dela detta evenemang

bottom of page