top of page

fre 23 aug.

|

Stockholm

ASANA LAB - ADVANCING TECHNIQUE

Förädla din egen praktik och utveckla nya tillvägagångssätt för asanautövande. Vi lodar djupt in i asanastrukturen, hur vi avlastar och belastar kroppen klokt på olika sätt för olika resultat.

ASANA LAB - ADVANCING TECHNIQUE
ASANA LAB - ADVANCING TECHNIQUE

Tid och plats

23 aug. 2024 09:00 – 25 aug. 2024 15:30

Stockholm

Om evenemanget

ASANA LAB

-MOVING DEEPER  & REACHING HIGHER

Fördjupningsutbildning för Yogalärare

Är du yogalärare som undervisat ett tag och som suktar efter mer kunskap gällande anatomi och biomekanik, asanateknik, lär dig nya asana, funktionell träning, lära nya variationer på kända positioner, modifieringar, fördjupningar, hur man bygger kloka samspel mellan kropp och sinne samt hur du ökar effekten i asana praktiken hos dina elever samt i dig själv?

Detta är en vidareutbildning för dig som har genomfört en 200 timmar yogalärarutbildning som önskar bygga på med mer.  Här du får nörda in i detaljer och praktisera mycket och djupddyka i yoga för kroppen. Där praktiken får stå i centrum och du får labba, analysera för att förstå, utforska, studera fall, diskutera, se och lära om individualitet, förädla dina kunskaper om myofasciala samband. Och kliva ut från utbildningen mer säker i din egenpraktik, trygg att möta olika individer på mattan och deras behov samt inspirerad att skapa tongivande yogaklasser med mening, tydlighet och effekt. Vi kommer att studera, praktisera och nyansera modifikationer, varianter och hur man kan avancera positioner. Men även se över spännande sekvenseringar för ollka effekt, mål och intention.

Vår vision med denna utbildning är att börja och sluta i tid dagligen men däremellan vara närvarande på mattorna och arbeta, dela med oss av vår insikt, kunskap och erfarenhet samt vårda kärleken till yoga, fascinationen för människan och framför allt det intressannta med kroppens språk och strukturer.

Denna modul är en del av vår Yoga for Life utbildning 500 hr men du kan också gå denna modul som en fristående utbildning efter din 200 hr utbildning.

DATUM: 23-25 Augusti, 2024

TID:  9-17 utom söndag då kurstiden är 9-16

KURSPLATS:  Yoga Shakti Studio, Stockholm

LÄRARE: Ulrica Norberg och Rikard Skogberg

PRIS: 6700 sek

FÖRKUNSKAPSKRAV: Du är certifierad yogalärare med minst 200 hr utbildning samt gärna minst 50 timmar undervisningserfarenhet.

VIDARE INFORMATION:

Varje dag innefattar en ledd klass med asana, avspänning, meditation/pranayama.

Du kommer att få material som stöd samt rekommendationer på vidare läsning/förkovring.

Medtag egen matta om du önskar annars finns alla redskap att låna.

HAR DU FRÅGOR?

Vi hjälper dig gärna!

MAIL: info@yogaforlife.nu

Biljetter

Pris

Antal

Totalt

 • ASANA LAB

  6 700,00 kr

  MOMS inkluderad

  6 700,00 kr

  MOMS inkluderad

  0

  0,00 kr

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page