top of page

fre 07 juni

|

Stockholm

ASANA LAB - ADVANCING TECHNIQUE

Förädla din egen praktik och utveckla nya tillvägagångssätt för asanautövande. Vi lodar djupare in i asanastrukturen för ökad förståelse, förädla teknik samt tittar på hur vi avlastar och belastar kroppen klokt på olika sätt för olika resultat.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
ASANA LAB - ADVANCING TECHNIQUE
ASANA LAB - ADVANCING TECHNIQUE

Tid och plats

07 juni 2024 09:00 – 09 juni 2024 15:30

Stockholm

Om evenemanget

ASANA LAB - Advancing technique

MOVING DEEPER  & REACHING HIGHER

Fördjupningsutbildning för Yogalärare

Är du yogalärare som undervisat ett tag och som suktar efter mer kunskap gällande anatomi och biomekanik, asanateknik, lär dig nya asana, funktionell träning, lära nya variationer på kända positioner, modifieringar, fördjupningar, hur man bygger kloka samspel mellan kropp och sinne samt hur du ökar effekten i asana praktiken hos dina elever samt i dig själv?

Detta är en vidareutbildning för dig som har genomfört en 200 timmar yogalärarutbildning som önskar bygga på med mer.  Här du får nörda in i detaljer och praktisera mycket och djupddyka i yoga för kroppen. Där praktiken får stå i centrum och du får labba, analysera för att förstå, utforska, studera fall, diskutera, se och lära om individualitet, förädla dina kunskaper om myofasciala samband. Och kliva ut från utbildningen mer säker i din egenpraktik, trygg att möta olika individer på mattan och deras behov samt inspirerad att skapa tongivande yogaklasser med mening, tydlighet och effekt. Vi kommer att studera, praktisera och nyansera modifikationer, varianter och hur man kan avancera positioner. Men även se över spännande sekvenseringar för ollka effekt, mål och intention.

Denna modul är en del av vår Yoga for Life utbildning 500 hr (Det ingår fler moment och material för dem) men du kan också gå denna modul som en fristående utbildning efter din 200 hr utbildning.

DATUM: 7-9 juni, 2024

TID:  9-17 utom söndag då kurstiden är 9-16

KURSPLATS:  Yoga Shakti Studio, Stockholm

LÄRARE: Ulrica Norberg och Rikard Skogberg

PRIS: 4100 sek

FÖRKUNSKAPSKRAV: Du är certifierad yogalärare med minst 200 hr utbildning samt gärna minst 50 timmar undervisningserfarenhet.

VIDARE INFORMATION:

Varje dag innefattar en ledd klass med asana, avspänning, meditation/pranayama.

Du kommer att få en kursmanual och intyg efter avklarad kurs. 

Medtag egen matta om du önskar annars finns alla redskap att låna.

HAR DU FRÅGOR?

Vi hjälper dig gärna!

MAIL: info@yogaforlife.nu

Biljetter

  • ASANA LAB

    4 100,00 kr
    Skatt: MOMS inkluderad
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page