top of page

ons 19 okt.

|

Stockholm

ASANA LAB- vidareutbildning

ASANA LAB -Fördjupning i asanateknik och praktik Är du yogalärare som undervisat ett tag och som suktar efter mer kunskap gällande anatomi och biomekanik, asanateknik, lär dig nya asana, funktionell träning, lära nya variationer på kända positioner, modifieringar, fördjupningar osv?

Registrering är stängd
Se andra evenemang
ASANA LAB- vidareutbildning
ASANA LAB- vidareutbildning

Tid och plats

19 okt. 2022 09:00 – 23 okt. 2022 16:30

Stockholm

Om evenemanget

ASANA LAB  

-MOVING DEEPER  & REACHING HIGHER

Är du yogalärare som undervisat ett tag och som suktar efter mer kunskap gällande anatomi och biomekanik, asanateknik, lär dig nya asana, funktionell träning, lära nya variationer på kända positioner, modifieringar, fördjupningar, hur man bygger kloka samspel mellan kropp och sinne samt hur du ökar effekten i asana praktiken hos dina elever samt i dig själv?

Fördjupningsutbildning för Yogalärare

Denna modul är del 2 av vår Yoga for Life utbildning 500 hr men du kan också gå denna modul som en fristående utbildning efter din 200 hr utbildning. 

DATUM: 19-23 okt, 2022

TID:  9-17 utom söndag då kurstiden är 9-16

KURSPLATS:  Yogashakti, Stockholm 

LÄRARE: Ulrica Norberg, Rikard Skogberg

PRIS: 11 500 sek (ingår YFL 500 utbildningens paketpris där du då får den för 9800 sek)

Det ingår kursmaterial ett rikt videomaterial att tillgå under och efter utbildningen. 

FÖRKUNSKAPSKRAV: Du är certifierad yogalärare med minst 200 hr utbildning samt gärna minst 50 timmar undervisningserfarenhet.

Detta är en vidareutbildning för dig som har genomfört en 200 timmar yogalärarutbildning som önskar bygga på med mer.  Här du får nörda in i detaljer och praktisera mycket och djupddyka i yoga för kroppen. Här får praktiken stå i centrum och du får labba, analysera för att förstå, utforska, studera fall, diskutera, se och lära om individualitet, förädla dina kunskaper om myofasciala samband. Och kliva ut från utbildningen mer säker i din egenpraktik, trygg att möta olika individer på mattan och deras behov samt inspirerad att skapa tongivande yogaklasser med mening, tydlighet och effekt. Vi kommer att studera, praktisera och nyansera modifikationer, varianter och hur man kan avancera positioner. Men även se över spännande sekvenseringar för ollka effekt, mål och intention. 

Vi som håller i utbildningen är Yogiraj Ulrica Norberg samt Osteopat och yogalärare Rikard Skogberg. Tillsammans har vi över 60 års erfarenhet av undervisning samt vi har alla en gedigen kunskap om kroppen, sinnet, yoga, medvetande och rörelseträning.

Vår vision med denna utbildning är att börja och sluta i tid dagligen men däremellan vara närvarande på mattorna och arbeta, dela med oss av vår insikt, kunskap och erfarenhet samt vårda kärleken till yoga, fascinationen för människan och framför allt det intressannta med kroppens språk och strukturer.

VIDARE INFORMATION: 

Varje dag innefattar en ledd klass med asana, avspänning, meditation/pranayama.

Du kommer att få material som stöd samt rekommendationer på vidare läsning/förkovring.

Medtag egen matta om du önskar annars finns alla redskap att låna. 

Du får kursmaterial samt rekommendation på vidare läsning under utbildningen. 

HAR DU FRÅGOR?

Vi hjälper dig gärna!

MAIL: info@yogaforlife.nu

TELEFON: 08-10 52 71

Biljetter

  • Asana lab 19-24 okt 2022

    11 500,00 kr
    Skatt: moms inkluderad
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page