top of page

START 2023

|

I STUDIO + ONLINE

EVOLVE - Mentorsprogram

Ta chansen att utveckla din lärarroll, pedagogik, ledarskap och teknikkunskap i liten grupp och få individuell handledning av en av norra Europas mest rutinerade och erfarna yogalärare, Yogiraj Ulrica Norberg och andra i lärarteamet.

Jag längtar redan
ANSÖK NU
EVOLVE - Mentorsprogram
EVOLVE - Mentorsprogram

Tid och plats

START 2023

I STUDIO + ONLINE

Om evenemanget

EVOLVE - Mentorsprogram 

-Utmana och utveckla din undervisning och ditt ledarskap i liten grupp. 

Vässa dina kunskaper, utveckla din pedagogik, teknikkunskap och lärarroll, få individuell vägledning och knyt fina kontakter för framtiden i detta unika program som innefattar olika unika delkurser.

ANMÄL DITT INTRESSE!

Kursstart: Våren 2023

EVOLVE är för dig som är redo för att utveckla och utmana dig mot ökad klarhet, kraft och inspiration. 

Tanken med EVOLVE programmet är att genom olika fokusområden fokusera på olika ämnen gällande yogapraktiken, ledarskapet, medvetenhet och allt som innefattar och kompletter det. Att vara yogi är en sak. Yogalärarrollen och förmedla yoga till andra en annan. Varje omgång är som en egen fördjupningskurs i sig själv som zoomar in på en viss aspekt avseende yoga och allt vad det innebär. Där målet är att utveckla och förädla individuella förmågor, kunskap, medvetenhet, ledarskap och det egna praktiserandet. 

UPPLÄGG:

Varje omgång kommer att bestå av tre tillfällen där läraren kommer att lägg upp moment där repektive tema lyfts fram med övningar och reflektion. Vi kommer att lägga en hel del tid på hur vi kan möta framtidens behov med hjälp av yoga. Också hur vi står oss mer hållbara på mattan och utanför som lärare och ledare, hur vi boostar människors självmedvetenhet, ökar hälsa och välmående utan att rigiditet och elitism. Snarare med hjälp av att förmedla ett klokt och sunt utforskande. Möjligheterna är stora att du efter utbildningen tar ditt lärarskap vidare mot nya höjder och mer obehindrat kan arbeta med olika format av undervisning som kurser, events, workshops och hålla olika tema baserade klasser samt anpassa undervisningen än mer efter grupp/individer. 

Det kommer både vara tillfällen online via zoom och träff IRL på plats. 

Ulrica som är ansvarig kurslärare i detta program har lång och bred erfarenhet att coacha individer, grupper och företag med fokus på att förädla de egna förmågorna/ produkterna genom att titta till hur man kan omvandla energi och nå fram till potential mer effektivt. Hennes kunskap om individualitet, uttryck och mångåriga arbete inom både inre och yttre hälsa, gör henne till en mentor som kan stötta dig, hjälpa dig få fram mer tydlighet men också ge råd och tips till utveckling. 

UPPPLÄGG: 

- Varje tillfälle innehåller praktik och teori samt genomgångar av olika tekniker, metod och hur vi kan anpassa, fördjupa och förädla yogautövandet, pedagogik och vår lärarroll. 

- Du får konkreta uppgifter att arbeta med mellan gångerna (Det kräver ca 10 hr totalt på tre månader).

- Vi kommer att djupstudera vissa tekniker (asana, pranayama kriyas, mantra, meditation mm) och hur de kan samspela mer optimalt, pedagogiska metoder och individualisering i grupp. 

 - Läraren  kommer att ge dig individuell konstruktiv feedback på hur du kan utveckla din lärarroll och stärka ditt ledarskap och öka motivation och inspiration gällande upplägg av klasser, workshops och events.

ANTAL PLATSER:  10 st 

ANSÖK nu!

Skriv följande i din ansökan: 

- Din utbildning och tidigare erfarenhet som yogalärare

- Hur din egen praktik ser ut

- Vad du önskar förädla och lära dig mer om

- Varför du vill ha en plats i denna grupp

Maila oss din ansökan till info@yogaforlife.nu

Dela detta evenemang

bottom of page