top of page

lör 25 maj

|

Stockholm+ online

EVOLVE YOUR YIN

Här har du som yinlärare en riktig pärla till kurs som inte bara ger dig ny inspiration och utvecklande praktik. Utan även chans till utveckling i lärarskap, undervisningssätt, pedagogik, sekvensering, nya forskningsrön och djupare aspekter av filosofi.

 EVOLVE YOUR YIN
 EVOLVE YOUR YIN

Tid och plats

25 maj 2024 09:00 – 26 maj 2024 12:00

Stockholm+ online

Om evenemanget

EVOLVE YOUR YIN

För yinlärare som önskar mer och längtar efter utveckling och inspiration. 

Påbyggnad efter 50 hr från YFL yinutbilding eller annan. 

25-26 maj med Yogiraj Ulrica Norberg

Hur kan en yinpraktik vara en del i personlig utveckling? 

Vad är neuropati och hur kan yinpraktik faktiskt stärka hjärnan och emotionell balans?  

Och vad är det som gör att yin kan vara ett sätt att öka kreativitet, minska nedbrytning av muskelmassa samt minska inflammation i kroppen? 

Hur kan vi med sekvensering, fokus på anatomi och fysiologi,  arbete med andning på specifika sätt samt i kombination med meditation, förädla vår yinpraktik och undervisning? 

Denna kurs involverar mycket praktik och praktiskt utforskande samt förstås teori som ligger till grund för inkänning, analys och diskussion. Du kliver ut med mycket praktik i kroppen, fördjupad kunskap om nervsystem/fascia/sinnen/individualitet/filosofi/anatomi/fysiologi/emotionell intelligens och än fler tekniker, fler variationer på positioner, rörelseanalyser samt hur man kan öka individanpassning av yinpraktiken.  Utöver det tittar vi även på hur vi med yin kan vara en del i att öka förståelsen om oss själva och söka komma mer i kontakt med vår potential. 

FÖR VEM? 

Du som är yinyogalärare med minst 50 timmar yinutbildning från vår, eller annan utbildares, yinutbildning. Du har praktiserat yinyoga själv under flera år. 

Denna utbildning kan räknas om en sk. Continuing Education för dig som har en Yoga Alliance certifiering och är en ypperlig påbyggnadskurs på 15 hr. Du får efter utbildingen ett certifikat. 

DATUM: 25-26 maj  2024

TID: Lördag 9-17, Söndag 9-12

PLATS: Stockholm (Högbergsgatan 30A) + ONLINE via ZOOM 

PRIS:  3900 sek inkl moms

I priset ingår kursmaterial, undervisning, certifikat och att du får ha inspelningen i 7 dagar i efterhand. 

INNEHÅLL: 

Anatomi, neurologi, fysiologi

Applicering och träning på metod

Yinpraktik för olika kroppar, syften och behov

Praktik

Yin i relation till andning och meditation

Vad är Neuropati? 

Yin och emotionell intelligens

Nya forskningsrön om myofascia

OM LÄRAREN: 

Yogiraj Ulrica Norberg var en av de första att ta in Yinyoga i Skandiavien i början av 2000-talet och hennes bok YINYOGA (som hon skrev på engelska) blev en bästsäljare i USA när den kom ut 2013. Ulrica väver samman sin egen lågna erfarenhet av praktiken med hennes utbildningserfarenhet både från yoga, energimedicin och lång akademisk utbildning. Hon representerar en mer individanpassad yinpraktik, där det handlar om att utgå från förutsättningar i stunden med syfte att skapa större funkntionalitet i kropp, sinne och själ. 

VARMT VÄLKOMMEN!

Biljetter

  • EVOLVE YOUR YIN

    3 900,00 kr
    Skatt: MOMS inkluderad
  • EVOLVE YOUR YIN- ONLINEPLATS

    3 900,00 kr
    Skatt: MOMS inkluderad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page