top of page

fre 02 juni

|

Södermalm

FIND YOUR SPARK YOGA

Välkommen till en kristallklar yogaklass med Ulrica Norberg. - En perfekt start på helgen!

FIND YOUR SPARK YOGA
FIND YOUR SPARK YOGA

Tid och plats

02 juni 2023 16:30 – 18:00

Södermalm, Krukmakargatan 31, 118 51 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

FIND YOUR SPARK YOGA 

Med Ulrica Norberg på Oh La Moon, Stockholm.  

2 juni  2023 kl 16.30-18

BOKA/Läs mer

Välkommen till bästa After Work eventet på den härliga och fina Kristallshoppen och andliga affären Oh La Moon på Södermalm i Stockholm och till en unik yogaklass där författaren och Yogiraj/Yogamaster Ulrica Norberg väver samman yogapraktik med kristallterapi. Du guidas genom en skönt flödande klass med avslutning i andningspraktik, meditation med en lång läkande savasana som avslut.

Ulrica har satt ihop ett unikt kit, Find your spark kit, för alla som önskar stå mer i center av sig själv, leva mer innerligt, stärka inre förmågor och ta steget mot ett friare liv. De fyra kristallerna i kitet står för de fyra dimensionerna som väcker vår inre potential: grundning, läkning, nyfikenhet och manifestation. Under klassen kommer Ulrica låta stenarna bli en del av praktiken, med hur och när i passet de används, med syfte att för att öka cirkulation och höja vibration genom kropp, sinne och själ. Att väva in kristaller i en yoga och meditationspraktik ger ytterligare en dimension av intention och fokus till praktiken och bidrar till att det blir lättare att uppnå ökad kontakt med jorden, nuet och positiv effekter i form av ökad närvaro, minskad anspänning/stress och mer ljus i sinnet.

Efter passet berättar Ulrica mer om yoga och dess långa historia med att använda stenar och mineraler för personlig utveckling, läkning och meditation samt hur du på olika sätt kan använda dig av kittet. 

Yogamattor och hjälpmedel finns på plats, så ta bara på dig sköna yogakläder och kom.  

Dessutom så ingår Ulricas kristallkit Find your Spark i priset.

★ Antal platser: 12 st ★ När: Fredagen 2 juni kl 16:30-18:00

Oh La Moon håller kvällsöppet så stanna gärna och mingla med likasinnade och ta del av specialpriser. ★ Plats: Krukmakargatan 31, Södermalm Stockholm

Dela detta evenemang

bottom of page