top of page

ons 13 sep.

|

Lofoten, Norge

HIKEFULNESS Retreat I Lofoten -FULLBOKAT

Nu har du chansen att yoga och vandra i vackra Lofoten där bergen, fjordarna, underbara stränder, havet och dess olika, vackra färgnyanser och det rika djurlivet väntar dig.

HIKEFULNESS Retreat I Lofoten -FULLBOKAT
HIKEFULNESS Retreat I Lofoten -FULLBOKAT

Tid och plats

13 sep. 2023 15:00 – 17 sep. 2023 12:00

Lofoten, Norge

Om evenemanget

HIKEFULNESS RETREAT Hiking & Yogaretreat in LOFOTEN, Norway

13-17 september 2023

Med Ulrica Norberg och Maria Söderholm i samarbete med INSHAPE travel

FULLBOKAT! Missa inte din plats till nästa års expedition 28 augusti-1 september. 

BOKA/mer information 

Norr om polcirkeln, bland spektakulära höga karga berg som reser sig direkt från havet, ligger Lofotenöarna som ett pärlband i havet. Fiskare, upptäcktsresande, klättrare, poeter, författare och målare har dragits till dessa avlägsna öar i århundraden för deras rika naturresurser, vilda skönhet, oförstörda djurliv och unika kustkultur och historia.

Att vandra i Lofoten, Norge är en naturupplevelse utöver det vanliga. Dramatiska berg, fjordar, långa vita sandstränder, havet och dess olika färgnyanser, det rika djurlivet, de pittoreska fiskebyarna och inte minst lugnet, ger dig fantastiska upplevelser av en sagolik natur när den är som allra bäst!

Välkommen till vårt HIKEFULNESS retreat i Lofoten tillsammans med vandringsledarna Maria Söderholm och Ulrica Norberg som kommer att guida dig under vad som kommer att bli en oförglömlig resa. Ulrica som även är en högt erkänd yogalärare, kommer att erbjuda dig möjligheten till skön återhämtande yoga på eftermiddagarna. Fokus på denna resa går i naturens och hälsans tecken.

För mer information

Dela detta evenemang

bottom of page