top of page

fre 07 okt.

|

Åtvidaberg, Villa baro

MEDITATIONS RETREAT

Meditation, reflektion, mental återhämtning, sinnesträning och själsligt välbefinnande. Ledorden för denna helg. I en vacker miljö på en unik plats i Östergötland, närmare bestämt i pittoreska Åtvidaberg.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
 MEDITATIONS RETREAT
 MEDITATIONS RETREAT

Tid och plats

07 okt. 2022 13:00 – 09 okt. 2022 17:00

Åtvidaberg, Villa baro

Om evenemanget

MEDITATIONSRETREAT på Villa Baro

Yogamaster Ulrica Norberg leder detta retreat och kommer att bjuda på mångfacetterad meditationspraktik, återhämtningsträning, andningspraktik, föreläsningar och teknikträning. Ulrica har praktiserat meditation sedan mitten av 90-talet och är initierad yogamästare, yogiraj, vilket är en av de mest ärofyllda titlar en yogi kan erhålla. Hon har erfarenhet av flertalet meditationsstilar och hon följer devisen att meditation är ett sätt att koppla upp sig på och föra samman sinnena med syfte att nå större klarhet, fokus och medvetande. För ökad närvaro i livet.

Detta är ett unikt tillfälle att inspireras av Ulrica som är en av Europas mest kunniga lärare inom området.  Ulrica är även journalist, författare och föreläsare samt arbetar som andningscoach. Ett av hennes stora passioner är vandring och ägnar gärna mycket tid ute i skog och mark. Ulrica har skrivit över ett dussin böcker och hon kommer att ha med sig några av titlarna om du önskar att köpa på plats.

Vill du utvecklas i din meditation och andningspraktik, få mer insikt och kunskap om meditation, olika metoder samt hur du lägger upp en egen praktik/stärker din redan befintliga meditationspraxis, är detta definitivt en retreat för dig. 

Är du yogalärare och önskar mer pedagogiska tips erbjuder Ulrica även teknikträning för de som önskar mer (det tillkommer en extra avgift på 1500 kr för detta. Meddela oss vid anmälan om du önskar lägga till detta).

UPPLÄGG: 

Ankomst och incheckning kl 13–14, Fredag 7 Oktober

14.30-16 PRAKTIK med Ulrica i yogasalen

16.30- 18 WORKSHOP 

19.00 Gemensam middag i matsalen 21-21.30 Vägledd kvällmeditation som förberedelse för sömn.

Lör och sön:

Morgonpraktik kl 7-9

Genomgång av meditationspraktikerna 11–12 

Eftermiddagspraktik

Utöver detta erbjuder Ulrica även möjligheten att följa med ut i skog och mark för kortare vandring samt extra teknikträning och föreläsning för de som önskar mer. 

AVSLUT: Sön 14.00

PRIS: 

EARLY BIRD! Boka senast 1 augusti och betala 7000 kr pp i dubbelrum.

Ordinarie pris är 7500 kr pp i dubbelrum.

Enkelrumstillägg 300 kr per dag  

I PAKETET INGÅR:

 • 2 övernattningar 

• 2 middagar 

• 3 luncher

 • 2 frukostar

 • 8 meditationssessioner plus teknikträning/föreläsning 

• Egen tid för aktivitet och reflektion  

Boka genom att maila till info@villabaro.se eller ring till 0120-844 40

LÄS MER HÄR

Dela detta evenemang

bottom of page