top of page

ons 19 apr.

|

Online event

ÖKA NÄRVARO Meditationskurs

Låt Ulrica göra dig mer meditationsstark och finn ökad mental balans i tillvaron. Under 5 ggr leder Ulrica dig igenom 5 olika meditationer (som du har tillgång till under kursen) rent praktiskt. Men du kommer även att få djupare insyn i respektive metod, fördjupad teknik och massor av tips.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
ÖKA NÄRVARO Meditationskurs
ÖKA NÄRVARO Meditationskurs

Tid och plats

19 apr. 2023 18:00 – 31 maj 2023 19:45

Online event

Om evenemanget

MEDITATIONSKURS 

Fokus på mental balans och närvaro

Välkommen till en matnyttig och mycket inspirerande kurs där du kommer att bli ledd och guidad av en av Europas mest rutinerade yoga och meditationslärare, yogamaster Ulrica Norberg.

Kursen är upplagd på fem tillfällen och sträcker sig från 19 april- 1 juni, vilket innebär att du har tillgång till allt material under denna tid. Du kommer också få en massa tips på litteratur, länkar till lyssning och ta del av spännade forskning och studier av meditation för olika syften. 

DATUM:

19 april, 26 april, 3 maj, 10 maj, 29 maj

Utsatt tid för varje tillfälle är 18.00-19.45 där vi börjar med en ledd praktik, kort paus och sedan genomgång av praktiken efteråt samt information kring påverkan på andning, nervsystem och hur du kan individualisera praktiken samt arbeta med tekniken mer målinriktat.

Från den 12 april får du tillgång till textmaterial som du kan läsa innan första tillfället. 

Inspelningen från kurstillfället skickas ut efter varje session. Samt utskick med extra material om just den metod som vi fokuserar på under det tillfället. 

UPPLÄGG: 

Varje tillfälle sker Live Online via zoom. Du har tillgång till de inspelade tillfällena fram tills 15 juni. 

Vilket gör att du verkligen kan tillgodogöra dig materialet, praktiken och metoderna samt få regelbundenhet i praktiken, vilket är förutsättningen för att öka din meditativa styrka och stabilitet. 

Ulrica Norberg är en senioritet gällande meditation och hon behärskar flertalet meditationstraditioner från Zenmeditation, existentiell meditation, Tibetansk meditation och Vipassana till Tantrisk meditation, mindfulness och många andliga, känslomässiga och mentala träningsmetoder. Här får du möjligheten att plocka hem många klokskaper och få många bra hacks samt trygg vägledning. 

EXTRA MATERIAL: 

För dig som är yogalärare, erbjuder vi mer. I form av en extra workshop på 2 timmar (den 7 juni kl 18-20) plus tips till utlärning/sekvensering/pedagogik, variationer, modifikationer, och mer bakgrundskunskap/anatomi/fysiologi/teknik/individanpassning. 

Du bör har en egen, regelbunden meditationspraktik och en grundläggande kunskap och förståelse om människans nervsystem, andningsmuskulatur samt en nyfikenhet att lära mer och vilja att dela meditation till dina yogaelever. 

Önskar du detta, boka då platsen ("biljetten") som heter MEDITATIONSKURSTEACHER

Det här evenemanget har en grupp. Du är välkommen att gå med i gruppen när du anmäler dig till evenemanget.

Biljetter

 • MEDITATIONSKURS 5 ggr

  2 700,00 kr
  Skatt: MOMS inkluderad
  Försäljning avslutad
 • MEDITATIONSKURSTEACHER

  Meditationskursen plus xtra tillägg för yogalärare. En extra session tillkommer den 7 juni.

  3 500,00 kr
  Skatt: MOMS inkluderad
  Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page