top of page

tors 09 maj

|

Pater Noster, Hamnskär, Bohuslän

RETREAT på Pater Noster

Tillsammans med Ulrica Norberg får du uppleva en unik kombination av lugn, yoga, meditation harmoni med havets vindar och salta bris.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
RETREAT på Pater Noster
RETREAT på Pater Noster

Tid och plats

09 maj 2024 09:00 – 10 maj 2024 14:00

Pater Noster, Hamnskär, Bohuslän

Om evenemanget

SKÄRGÅRDSRETREAT

med Ulrica Norberg på vackra Pater Noster i vackra Bohuslän

9-10 maj 2024

Arrangör: Petra Nilsson, Master Yoga Sweden

BOKA/LÄS MER

Upptäck Pater Noster på ön Hamneskär i Bohuslän – en historisk fyrmästarbostad förvandlad till ett internationellt prisbelönt hotell. Nio väldesignade rum bjuder in till en unik upplevelse vid havets kant. Med fokus på dagsfärsk fisk och öns egna skörd av tång skapar köket en kulinarisk resa. Sälarna, salta bad, och magnifika utsikter väntar dig på denna magiska oas där solnedgångarna och stjärnklara nätter ger en genuin atmosfär – inga filter, bara 100 procent äkthet.

Tillsammans med yogamaster Ulrica Norberg får du uppleva en unik kombination av lugn, yoga och meditation i harmoni med havets friska vindar och salta bris. Och Petra, MasterYoga med sin passion för välmående och kärlek för unika upplevelser formar varje detalj för att du ska få en minnesvärd upplevelse.

PATER NOSTER, denna ikoniska ö utanför Hamneskär, är inte bara en plats- det är en resa genom historien och naturen. Med rötter som sträcker sig tillbaka till 1600-talet har ön varit vittne till fiskehistoria och har nu förvandlats till en modern pärla på Västkusten.

Framträdande på ön är den majestätiska Pater Noster fyren, som stolt reser sig över horisonten. Fyren med sin karakteristiska design och imponerande närvaro, har varit en ovärderlig vägledning för sjöfarare i århundraden. Dess ljus strålar över det brusande havet och omgivande klippor. Denna historiska plats har genomgått en förtrollande förvandling till ett modernt boende och en exklusiv restaurang, bevarande såväl sin autentiska charm som sin tidlösa skönhet. Här yogar vi på klipporna, mediterar i fyren Pater Noster med den mest fantastiska utsikt.

Vi utforskar de slingrande stigarna, andas in den salta havsluften och låter oss förföras av fyrens magnetiska närvaro.

Pater Noster bjuder in oss till en unik upplevelse där historiens vingslag möter den orörda naturen. Oavsett om du är fascinerad av fyrens historia, dras till naturens skönhet, njuter av välbefinnande efter Ulricas yogaklasser eller längtar till en avkopplande tillflyktsort vid havet, kommer Pater Noster att få ditt hjärta att slå lite snabbare.

Program 9–10 maj   OBS! Justeringar i programmet kan förekomma.

Torsdag 9 maj Kl.9.00 Vi möts vid Marstrands färjeläge för avfärd med ribbåt över till Pater Noster på ön Hamneskär. Båtturen tar cirka 15 min.

Kl.9.30 Välkomstfika & presentation.

Incheckning på rummet Kl.10.15 –11.30 Upplyftande och energigivande yogapraktik med Ulrica. Yoga For Life yoga. Välavvägd klass efter resa och perfekt för att minska spänningar, öka cirkulation och inre stillhet med e lagom dos av utmaning. Ulrica anpassar praktiken efter alla nivåer.

Kl.12.00-13.00 Lunch

Kl.13.00 – 15.30 Rundtur på Hamneskär med besök i fyren Pater Noster Lighthouse. Här kan du bara vara, läsa en bok, gå på öns vernissage Spendera tid för dig själv eller umgås med en ny vän

Du har också möjlighet att vara med och dra upp krabbtinor och lägga ner fångsten i ett kokkärl som står ute på innergården vid sjöboden. Du är sen välkommen att njuta och smaka av dom färska och nykokta krabborna. Det är bara att komma och ta – en grym smakupplevelse!

15.30-16.30 Yoga med Ulrica. Inspired from within. Fokus ligger på inspiration genom kropp och andning. Hur kan vi kan använda yoga, andning och meditation som sätt att öppna upp än mer inspiration inom oss.

Egen Tid Koppla av i bastun, bada tunnor eller ta ett dopp i havet.

Kl.19.00 Skärgårdsmiddag

Ca kl.21.00 Kvällsreflektion och meditation på klipporna. Ulrica leder en kortare reflektion och samtal kring värdet av reflektion samt ger en reflektionsövning som kan leder in i meditation. Ett underbart tillfälle att se solnedgången och runda av dagen på vackraste vis.

Sov gott!

Fredag 10 maj   Kl.8.00-8.30 Morgonmeditation med Ulrica. Ulrica leder oss in en underbar Möta dagen meditation. Kl. 8.30-10.00 Härlig frukost

Kl. 10.00-10.30 Föreläsning med Ulrica om Värdet av tystnad och reflektion. Ett tema henens senaste bok TYSTNAD. Värdet av att minska bruset, handlar om. Och som du har möjlighet att köpa och få signerad på plats.

Kl. 10.45-12 Yoga med Ulrica. Prana Flow. En klass för hela kroppen. Insida ut. Med fokus på cirkulation och kraft.

Kl.12.00 Lunch och avslutning

Utcheckning

Hemfärd med RIB-båt.

VÄLKOMMEN!

Dela detta evenemang

bottom of page