top of page

mån 14 mars

|

zoom + Varberg 1 Juli

SACRED SELF - Vibrate Higher

HE JOURNEY TO YOUR SACRED SELF Om att utveckla individuell kraft och vibrera högre. Varmt välkommen till en unik chans att studera för Ulrica Norberg, yogiraj, andningscoach, meditationslärare och rutinerad livscoach när hon delar med sig av flertalet tekniker för hur vi kan leva ett rikare liv.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
SACRED SELF - Vibrate Higher
SACRED SELF - Vibrate Higher

Tid och plats

14 mars 2022 18:00

zoom + Varberg 1 Juli

Om evenemanget

THE JOURNEY TO YOUR SACRED SELF Om att utveckla individuell kraft och vibrera högre 

START 14 Mars 2022 PLATS: Online + 1 juli i Varberg  

BOKA INNAN 15 Februari och få 400 kr rabatt

Varmt välkommen till en unik chans att studera för Ulrica Norberg, yogiraj, andningscoach, meditationslärare och rutinerad livscoach när hon delar med sig av flertalet tekniker för hur vi kan leva ett rikare liv genom att arbeta med Aktiv TRANSFORMATION. Som du sedan kan införliva in i din egna praktik men även integrera in i ditt professionella liv.

Enligt uråldrig visdomstradition är livets mål att utforska ett syfte, förnöjsamhet, frihet och välstånd för att kunna leva ett meningsfullt liv. För att det ska vara möjligt behöver vi höja vår inre vibration. Yoga filosofin framhäver vikten av självkännedom och att öva upp förmågan av att sammanföra och förstå samspelet av polariteter. I olika sammanhang.

Denna kurs fördjupar dina kunskaper om energimedicin, affirmation, visualiseringstekniker (kriya yoga) och meditationsamt hur Ayurveda och yogatekniker möts för större individualisering. För att kunna arbeta med anpassning av situation, ändamål och tillstånd samt öka kraft, inspiration och att flöda bättre med livet.

FORMAT: Denna kurs på 25 timmar är upplagd som en studiecirkel under hösten om 5 ggr samt en heldagsworkshop hos KL och CO/Krickelins i Varberg den 1 juli. Fördelen med detta format är att du kommer att få många tillfällen till diskussion, repetition, övning och mentorstid samt en avslutande workshop där Ulrica bjuder på härliga klasser och föreläsningar att inspireras av.

DATUM:14 mars, 4 April, 25 April, 9 Maj, 30 Maj, 1 Juli

Alla tillfällen kommer att involvera praktik och teori.

Tid: kl. 18-20 varje måndag. via ZOOM. 

Länkar skickas ut i förhand. (Dessa sessioner spelas in och du har dem tillgängliga i 48 hr. Ulrica rekommenderar att du är med live om du kan då du får mer mentorskap samt kunna ställa frågor än att titta i efterhand)

Tid Varberg 1 juli: kl 9-18 (lunch ingår i priset) Medtag egen yogamatta. Hela dagen varvas av teori och praktik. Meddela oss om du önskar stanna över på Varbergs Stadshotell för att njuta av Spa och Varberg så ser vi till att du får ett Sacred Self specialpris.

PRIS: 5.700 sek YFL SANGHA pris 5000 sek inkl moms (ex moms om företag)

INNEHÅLL: Denna kurs fördjupar dina kunskaper om energimedicin, affirmation, visualiseringstekniker (kriya yoga) och meditation samt hur Ayurveda och yogatekniker möts för större individualisering. För att kunna arbeta. med anpassning av situation, ändamål och tillstånd.

INDIVIDUALITET. Som yogi och yogalärare arbetar vi med stunden. Den är intressant för oss för det är där vi kommer i kontakt med lärandet, den gör oss uppmärksamma på processer och bidrar till att komma i kontakt med nya upplevelser. Inom yogatraditionen finns det mycket spännande metoder som kan hjälpa oss att skapa en mer samverkande dynamik mellan kropp, sinne och själ. Där vår biologi även får komma mer i fokus. Ett av områdena vi kommer att studera är hur Ayurveda och Asana kopplas samman och hur vi kan anpassa vår yogapraktik efter olika tillstånd. Som när vi menstruerar som kvinnor, i klimakteriet eller i situationer i livet när det går i moll eller är sjuka, tillika när vi önskar mobilisera kraft –  och boosta prestationsförmågan. Vi tittar i det lilla som det stora. Både led-muskel kontakten, cirkulation och lymfa som att prata om olika kloka tips gällande livsrytm och kosthållning.

MEDITATION. Under några av tillfällena kommer vi även att fördjupa oss i meditation och hur vi kan utveckla en mer individanpassad meditationspraktik. Men även hur vi kan börja införliva meditation i en yogapraktik, sätt att undervisa meditation på, eventuella kontraindikationer på meditationstekniker samt blicka in i hur meditation kan ta oss djupare emot självinsikt och självkännedom.

VISUALISERING & MANIFESTATION. Att kunna visualisera och manifestera kraft i tanken är oerhört fruktbart när vi önskar utveckla kraft och bli bättre på att fokusera och koncentrera. Här kan olika kriya tekniker hjälpa till att skapa ökad frihet i sinne och själ. Kriya yoga är också en effektivt arbetsmetod för att manifestera sina drömmar och mål.

ENERGIMEDICIN. Frekvensen i vår energikropp påverkar vårt hälsotillstånd, hur vi visar oss i världen ovh hur vi kliver in i vår inre kraft. Energimedicin innefattar till viss del tekniker för att öka vår djupa källa av medvetenhet. Där insikt, inspiration och instinkt ruvar som rå potential. När vi blir energimedvetna kan vi medvetet ersätta en lågt vibrerande känsla, tanke eller handling med en högre. På så sätt kan vi lättare åstadkomma förändringar än att försöka ändra vårt tänkande, vilket är oerhört svårt då tankar göds av vår mentala programmering (åsikter, kultivering, socialisering, reaktion mm). Här får du lära dig några tongivande metoder för att komma närmare din essens. Där allt du lärt dig genom livet kan få börja transformeras till användbar energi. Se denna del av kursen som The Journey – to the Sacred Self. Nothing is never in vain.

FRAMTIDEN ÄR LJUS.

Biljetter

  • Sacred self

    5 700,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page