top of page

mån 27 juni

|

Villa Baro, Åtvidaberg

SANGHA retreat

Med Ulrica Norberg. Välbefinnande, kropp och själslig träning och njutning. Det är ledorden för dessa dagar. I en fantastisk vacker miljö på en mycket unik plats i Östergötland, närmare bestämt i pittoreska Åtvidaberg.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
SANGHA retreat
SANGHA retreat

Tid och plats

27 juni 2022 13:00 – 30 juni 2022 13:00

Villa Baro, Åtvidaberg

Om evenemanget

FULLBOKAT!

Välkommen på vårt Sangharetreat för yogalärare!

Här finner du Villa Baro som har anor från 1700 talet och har tjänat som storgods, trädgårdsmästarskola, golfhotell och rekreationsplats för adel, design- och trädgårdsintresserade, jakt/fiske entusiaster och för de som är intresserade av mat och vin.

Villa Baro har under 2020 byggts om om renoverats till ett härligt avspänt paradis för återhämtning och njutning. Här har du närheten till vattnet, skogen och lugnet i en vacker miljö med milsvida vandringsspår runt knuten, vattendrag att bada i och vackra omgivningar att inspireras av. Se här för fler bilder.

Välkommen till fyra dagar som kommer att fylla dig med inspiration, avkoppling, fantastiska måltider och härlig yogapraktik i en fantastisk miljö. Yogamaster Ulrica Norberg leder detta retreat och bjuder dig på mångfacetterad yogaträning, föreläsningar och tekniklabb.

 Vill du utvecklas i din yoga, meditation och andningspraktik, är detta definitivt en retreat för dig.

Morgonklasserna kommer att vara i mer flödande form och av fysiskt uppbyggande karaktär samt andningsträning medan eftermiddagarna mer går åt återhämtning, avspänning och meditation.

Missa inte att yoga Villa Baros magiska yogasal!

För den som vill, kommer Ulrica även att erbjuda kortare vandring och även extra teknikträningssessioner för de som önskar mer. Du kan även spela padel och golf, paddla kajak samt boka in kroppsbehandlingar och bastubad på din fria tid eller om din vän/partner önskar följa med.

UPPLÄGG:

 Morgonklass kl 7-9

 Eftermiddagsklass kl 16-18

 Utöver detta erbjuder Ulrica även möjligheten att följa med ut i skog och mark för kortare vandring samt extra teknikträning för de som önskar lite mer att bita i.

PRIS:

6 525 kr per person del i  dubbelrum 

7 525 kr per person i enkelrum

I paketet ingår

  • Tre övernattningar
  • Tre middagar
  • Tre luncher
  • Tre frukostar
  • Tre morgonklasser och tre eftermiddagsklasser
  • Egen tid för aktivitet och reflektion

BOKA HÄR

VÄLKOMMEN!

Dela detta evenemang

bottom of page