top of page

sön 14 jan.

|

Skepparholmen, Nacka

SANKALPA DAGSRETREAT

Känner du att du behöver ny inspiration, vill komma vidare i din personliga utveckling, få en tydligare karta att följa, fördjupa fokus och öka din kreativitet, styrka och balans? Då är detta dagsretreat helt i den linjen.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
SANKALPA DAGSRETREAT
SANKALPA DAGSRETREAT

Tid och plats

14 jan. 2024 08:30 – 17:00

Skepparholmen, Nacka

Om evenemanget

SÄTT INTENTIONEN för 2024!

SANKALPA DAGSRETREAT 

På Skepparholmen, Nacka 

14 januari 2024 

med Yogamaster Ulrica Norberg

ANMÄLAN

Känner du att du behöver ny inspiration, inventera året som gått, vill komma vidare i din personliga utveckling, få en tydligare livskarta att följa, hitta eller fördjupa kommande års fokus och öka din kreativitet och balans?

Då är denna Sankalpadagsretreat något för dig. Yogamaster Ulrica Norberg har satt ihop en unik sammansättning av specifika tekniker som kommer att hjälpa dig att frammana din riktning och fokusera din energi under 2024. Ett ypperligt tillfälle att sätta din intention för året helt enkelt. Både du som är mer erfaren yogi och meditatör liksom nybörjare kommer att få stor behållning av denna dag.

Sankalpa betyder att lösa upp på sanskrit och är en anrik teknikformel med fokus att få fram mer tydliga och personliga intentioner; riktningar med avsikt att medvetandegöra, få syn på och lösa upp mentala moln som kan skyla det som står i relation med vårt innersta syfte och potential. Teknikerna som innefattas i denna Sankalpa är yoga, meditation, andning, visualiseringsövningar, avspänning, kreativitet och skrivövningar. Ulrica har många års erfarenhet av att leda och guida många ledare, idrottare, kreatörer och företag att skapa tydligare riktning och fokus i liv och arbete genom det sätt hon för samman Sankalpa meditation med personligt ledarskap och kreativitet.

Här har du möjligheten att starta året med en inspirerande dag där Ulrica guidar dig genom en härlig Sankalpa session  som bjuder på hur du kan arbeta med sankalpa gällande reflektion, kreativitet, eget ledarskap, vision/manifestation. Ulrica bjuder också på ett skönt yogapass för alla sinnen.

LÄS MER/Boka

Dela detta evenemang

bottom of page