top of page

tors 29 dec.

|

YOGA SHAKTI, Stockholm /online live

Sankalpa Meditation

Känner du att du behöver ny inspiration, vill komma vidare i din personliga utveckling, få en tydligare karta att följa, fördjupa fokus och öka din kreativitet, styrka och balans? Då är denna meditations workshop helt i den linjen.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Sankalpa Meditation
Sankalpa Meditation

Tid och plats

29 dec. 2022 17:00 – 19:00

YOGA SHAKTI, Stockholm /online live

Om evenemanget

SÄTT INTENTIONEN för 2023!

29 december kl 17-19 på Yoga Shakti + Online

Sankalpa meditation workshop med Yogamaster Ulrica Norberg

ANMÄLAN

Detta är en Workshop för dig som vill ta en stund och via specifika yogameditativa tekniker, frammana din riktning, hur du ska fokusera din energi under 2022. Ett ypperligt tillfälle att sätta din intention för året helt enkelt.

Stunden börjar med en kort genomgång av metoden samt om Sankalpafilosofin, följt av ca 45-50 min förberedande yogaasana sekvenser.  I dessa yogasekvenser integrerar vi olika fokuserings och koncentrationstekniker som har som syfte att öka ett inre lugn och skarpare närvaro. Efter vi kommit in i kroppen, sätter vi oss bekvämt för en stunds andningsträning med syfte att leda bort spänning ur andetaget och sinnet och lugna ner nervsystemet och hjärnan och öppna fokus och koncentration. Väl där guidar Ulrica dig igenom Sankalpa meditationen, i vilken du får uppleva en skön avspänning. 

Efter en längre Savasana kommer vi upp och börjar sätta samman vår intention. Ulrica hjälper dig att få fram ditt unika årsfokus och du kommer att lämna stunden med en vision för det nya året.

Dela detta evenemang

bottom of page