top of page

tors 17 nov.

|

Stockholm + ONLINE

THE SPIRITUAL PRACTICE

LÄR DIG MER OM SPIRITUALITET OCH LIVSFILOSOFI – stärk ditt liv och öka själslig balans Den här kursen inriktar sig på livet och hur vi förhåller oss till oss själva och vår omvärld. Vi ser över och tar del av den klokskap och livsfilosofi som står att finna i texter och metoder från yogatraditionen

Registrering är stängd
Se andra evenemang
THE SPIRITUAL PRACTICE
THE SPIRITUAL PRACTICE

Tid och plats

17 nov. 2022 09:00 – 20 nov. 2022 06:30

Stockholm + ONLINE

Om evenemanget

LÄR DIG MER OM SPIRITUALITET OCH LIVSFILOSOFI – stärk ditt liv och öka själslig balans

Den här kursen inriktar sig på livet och hur vi förhåller oss till oss själva och vår omvärld. Vi ser över och tar del av den klokskap och livsfilosofi som står att finna i texter och metoder från yogatraditionen gällande personlig utveckling, existentialism och själsligt växande. Det finns mycket i yogisk filosofi att inspireras av om vi önskar leva mer medvetet för att skapa en bättre livsbalans. Här fördjupar vi oss i den mer själsliga och andliga apsekten av yogafilosofin och praktikserar metoder som spänner över områden som chakra, ayurveda, mantra, chanting, nidra med mera.

Denna utbildning är för den nyfikne yogin som önskar veta mer om yoga och önskar skapa en egen yogapraktik som du kan anpassa efter stunden, behovet och ditt liv. Passar även dig som drömmer om att bli yogalärare och vill nå djupare kunskap om just den själsliga aspekten av yoga.

FORMAT: Vi träffas live (i studio eller online) i fyra dagar samt online under fyra tillfällen. Utöver detta ingår förinspelat material och du får även tillgång till en spellista på YOGOBE där vi valt ut yogaklasser som täcker över 100 timmar av praktik.

DATUM: 17-20 November  (Live på yoga Shakti i Stockholm + online live för dig som studerar från annan ort). Tiderna är 9-17 varje dag utom på söndagen då vi slutar kl 16. 

Sedan följer några online/zoom träffar på onsdagar följande datum: 30 November, 7 December, 11 januari (2023) kl 18-20 varje gång.

PRIS: 13. 500 kr  (Se nedan vad som ingår)

Du kommer att praktisera yoga, reflektion och meditation men även ta del av föreläsningar och diskussion.

Vi kommer att arbeta utifrån mer temabaserade pass som ligger som en god grund för behovsstyrd yoga. En praktik som hjälper oss att balansera oss där vi är. Istället för att passa in i en mall eller form, låter vi istället yogapraktiken finna oss där vi är och utifrån det, låta den ta oss mot ökad ork, inspiration, insikt och kraft.

Vi belyser: 

PSYKOLOGI

 SJÄLENS FÖNSTER

 FILOSOFI 

METODIK

 ANDNING/SINNE 

SINNE/KROPP

 REFLEKTIONSTRÄNING

 PASSUPPLÄGG FÖR OLIKA SYFTEN

 TEKNIKTRÄNING 

MANTRAS & MUDRA

 AVSPÄNNING & AVSLAPPNING 

AYURVEDA

Vår erfarenhet berättar för oss att en dimension av yoga inte ger allt du behöver för att kunna möta dina egna behov i stunden. Vi behöver öka vår medvetenhet genom att reflektera, hitta stillhet, fysisk rörelse, titta över hur vi äter och förhåller oss till energi samt börja arbeta med våra tankar och känslor. Här kan vi göra mycket just hur vi praktiserar, när vi praktiserar och på vilket sätt vi utövar vår yoga. För yoga är inget statiskt. Yoga är integration mellan motsatser. Alltså hur vi kan skapa stabilitet och flöde genom att föra dem samman. Med mål att transformera det vi har mot det vi behöver. Vi ger dig många nycklar och metoder samt tips och råd på hur du kan hitta din egna livsrytm. Som passar dig.

FÖRKUNSKAPER: Praktiserat yoga regelbundet under minst 1 år

VAD INGÅR I UTBILDNINGEN?

 • Ett stabilt och kunnigt lärarteam. Kompetens, lång erfarenhet och rutin. Vi som utbildar er har alla lång erfarenhet av yoga, gedigna utbildningar bakom oss samt expertkunskaper i gränsliggande områden samt har alla en akademisk examen.
 • Perfekt avvägd utbildning som förenar anrik, mångtusenårig tradition med att leva på 2000 talet och här får andlighet möta modern vetenskap.
 • Vi som undervisar önskar locka dig till egna upptäcker. Du kommer inte att bli korvstoppat dig med en massa onyanserade trossatser. Vi tror på integration och på individens unikhet samt på att vi är alla här för att lära oss av livet, andetaget, kroppen. Och praktiken.
 • Kursmanual och en av Ulricas böcker. Övrig litteratur bekostar du själv.
 • En spellista på YOGOBE som vi satt ihop med klasser vi rekommenderar
 • Lärarstöd/handledning
 • Möjlighet att studera vidare på våra andra ”THE PRACTICE” workshops och bygga vidare på dina kunskaper, mätta din nyfikenhet ochfå alltfler tekniker för att bygga en mer hållbar hälsa. Önskar du så kan du efter alla fyra block och genomförd examination, få en 200 hr yogalärarexamen via Yoga Alliance.

LÄRARE: Ulrica Norberg – Yogiraj men över 30 års erfarenhet av yoga, andningsträning och meditation. Journalist och författare.

Plus gästlärare

HAR DU FRÅGOR?

 Hör av dig till oss om du undrar över något samt om du önskar att ta alla blocken i ett flöde och då får paketpriset på 50.000 (du sparar 4000 kr). Vi hjälper dig gärna!

MAIL: info@yogaforlife.nu 

TELEFON: 08-10 52 71

Biljetter

 • THE SPIRITUAL PRACTICE

  13 500,00 kr
  +337,50 kr serviceavgift
  Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page