top of page

mån 24 okt.

|

Barayoga studio

Workshop i Köping med Ulrica

Måndag den 24 oktober kommer Ulrica Norberg till Barayoga studion i Köping och håller en workshop mellan kl 16.30-19.45, uppdelad i två klasser.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Workshop i Köping med Ulrica
Workshop i Köping med Ulrica

Tid och plats

24 okt. 2022 16:30 – 19:30

Barayoga studio, Viktoriagatan 5A, 731 32 Köping, Sverige

Om evenemanget

WORKSHOP KÖPING OKTOBER 2022 Med Ulrica Norberg

Måndag den 24 oktober kommer Ulrica Norberg till studion och håller en workshop mellan kl 16.30-19.45, uppdelad i två klasser.

Anmälan görs via mail till anki@barayogastudion.se 

Workshopen kostar 550 kr. Betala när du har fått bekräftelse från Anki, efter betalning har du din plats. Anmälan är bindande.

KLASS 1: TWIST AND SPROUT FLOW 16.30-17.45 Träd in på mattan för ett ögonblick in i en klass som fokuserar på kraft, energi och inspiration genom att släppa på kroppsliga spänningar. Med syfte att öka cirkulation i kropp och sinne och genom övningar som bygger kraft.  Vi flödar först igenom sekvenser som ämnar arbeta upp mobilitet och stabilitet i ryggraden, i andetaget och i sinnet för att sedan arbeta mer med stabilitet och core kraft innan vi varvar ner med sittande och liggande positioner. Passet avslutas med Yoga Nidra; en liggande meditation.

PAUS

KLASS 2: HÄMTA TILLBAKA -Aktiv Återhämtning 18.15-19.45 Välkommen till en klass där du får högkvalitativ vila, Vi tränar på aktiv återhämtning och komma ner i varv, stressa ner och boosta dina sinnen, nervsystem och cirkulation. Ulrica guidar dig igenom en ljuvlig klass som inleds med en stunds mjuka rörelser för att landa i kroppen och komma in i andetaget, för att sedan komma djupare in i återhämtning via yinyoga följt av Restorative yoga in i en lång liggande vila.

Du kommer garanterat tillbaka upp från mattan med klarare sinne och med en starkare och mer avspänd fysik.

Denna klass berör detta aktuella och intressanta ämne om Återhämtning och hur mycket rikare våra liv kan bli av att lära oss förmågan att hitta paus och fokus i det aktiva och rörliga och tvärtom. Du kommer att ha möjlighet att köpa Ulricas senaste böcker Återhämtning och ANDAS samt få dem signerade om du vill.

Dela detta evenemang

bottom of page