top of page

fre 17 mars

|

Stockholm

YINYOGA 25 hr

Lär dig yinyoga för ökad mental och fysisk avspänning, bättre cirkulation och mental skärpa.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
YINYOGA 25 hr
YINYOGA 25 hr

Tid och plats

17 mars 2023 09:00 – 19 mars 2023 16:00

Stockholm

Om evenemanget

WELCOME TO YOUR YINSIDE. 

Yin yoga är en metod som handlar om att devalvera spänningsmönster i kropp, sinne och själ. Med syfte att hjälpa muskler slappna av och på så sätt göra de mer vakna och alerta, släppa slaggprodukter och minska stelhet, stress och ömhet i kropp och sinne.  Och öka själv- och kroppskännedom. 

Under en helg  kommer du att få lära dig hur du uppmärksammar, arbetar med och tryckutjämnar spänningsmönster. Du får lära dig om sk. myofasciala samband i kroppen (relation mellan muskel, bindväv och nervsystem) samt hur du kan balansera nervsystem och sinne med en mer individanpassad yinpraktik. Dina lärare Ulrica Norberg och Hillevi Borga har utövat yin sedan länge och har utbildat flertalet av lärarna i Skandinavien. I denna unika utbildning som fokuserar sig mer på en funktionell yinyogapraktik, får du ta del av deras omfattande erfarenhet, kunskap och kloka insikter. 

DATUM: 17-19 Mars 2023

PLATS: Stockholm (Högbergsgatan 30A) + via ZOOM

PRIS:  5500 sek inkl moms

Earlybirdpris 5000 kr gäller tom 1 Februari 2023

Yogiraj Ulrica Norberg var en av de första att ta in Yinyoga i Skandiavien i början av 2000-talet och hennes bok YINYOGA blev en bästsäljare när den kom ut 2013. Ulrica väver samman sin egen långa erfarenhet av praktiken med hennes utbildningserfarenhet både från yoga, energimedicin och lång akademisk utbildning. Hon representerar en mer individanpassad yinpraktik, där det handlar om att utgå från förutsättningar i stunden med syfte att skapa större funktionalitet i kropp, sinne och själ. Inte om att hänga i ligament eller stretcha sönder vävnader. Yin har sedan dess start inom Raj asana traditionen handlat mer om spänningar, hur vi kan hjälpa muskler att slappna av samt om att lära sig arbeta mer inkännande, intuitivt och avspännande.  

Hillevi Borga är en erkänd Leg Fysioterapeut och yogalärare som i över 20 år specialiserat sig på manuell terapi men även på studier i biomekanik och neurofysiologi och hon finner att en yinpraktik mer fokuserad på sinnlighet, inkänning, individualiet och nervsystem är en av de mest läkande och stärkande formen av yoga och ett ypperligt komplement till annan träning. 

INNEHÅLL: 

Filosofi

Anatomi och fysiologi

Yinpraktik i relation till andning, nervsystem och hjärnan

Yinyoga i relation till känslor, tankar

Hur man kan komma i större kontakt med sig själv - Personlig utveckling med yinyoga

Applicering och träning på metod

Att bygga upp en egen praktik

Yinpraktik för olika kroppar, syften och behov

Lägga upp sekvenser med olika fokusområden

Meditation och reflektionsträning

Teorier om avspänning 

Avspänningspraktik

Denna utbildning passar alla som önskar komplettera livet, träning och personlig utveckling med en mer kroppsinkännande praktik och inspirerande livsfilosofiska tankegångar.

VÄLKOMMEN!

Biljetter

 • EARLY BIRD Yin

  Boka innan 8 januari och få 500 kr rabatt.

  5 000,00 kr
  Skatt: MOMS inkluderad+125,00 kr serviceavgift
  Försäljning avslutad
 • YINYOGA 25 hr STUDIOPLATS

  5 500,00 kr
  Skatt: MOMS inkluderad
  Försäljning avslutad
 • YINYOGA 25 HR ONLINEPLATS

  5 500,00 kr
  Skatt: MOMS inkluderad
  Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page