top of page

tors 10 mars

|

Stockholm

YINYOGA 50 hr utbildning

Yinyoga mental och fysisk avspänning, bättre cirkulation och mental skärpa.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
YINYOGA 50 hr utbildning
YINYOGA 50 hr utbildning

Tid och plats

10 mars 2022 09:00 – 14 mars 2022 16:30

Stockholm

Om evenemanget

Yin yoga är en metod som handlar om att devalvera spänningsmönster i kropp, sinne och själ. Under fem dagar kommer du att få lära dig av några av Europas främsta och mest rutinerade i ämnet. Just hur spänningsmönster fungerar, vad som händer i kroppen, sinnet och i energin samt hur vi genom förståelse och kunskap om kroppen och nervsystemet kan lära oss att hitta avspänning för att främja cirkulation, ämnesomsättning, stärka immunförsvaret samt för att öka mental styrka och skärpa.

Du kommer att fördjupa dig inom följande områden: Tao & Yoga filosofi Vad är Yin/yang teori? Anatomi och fysiologi Applicering och träning på metod Hur vi lär ut yinyoga Lägga upp sekvenser för olika sysften Yin & meditation Ayurveda & Yin Energiteori och praktik

Yogiraj Ulrica Norberg var en av de första att ta in Yinyoga i Skandiavien och hennes bok YINYOGA har blivit en bästsäljare internationellt. Hillevi Borga är en erkänd Leg Fysioterapeut och yogalärare som under 20 år specialiserat sig på manuell terapi men även på studier i biomekanik och neurofysiologi. Lotta Norberg är en rutinerad yinyogalärare och distriktssjuksköterska och mycket uppskattad utbildare. Homework. (If you are a YA registered teacher you receive a 50 hr Continuing Education certificate after completion)

Biljetter

  • YINYOGA 50 hr utbildning

    9 500,00 kr
    Skatt: MOMS inkluderad
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page