top of page

lör 26 aug.

|

Örebro

YOGA OCH DANS

Välkommen till en helg i Örebro fylld av skön rörelseglädje med Ulrica Norberg, Niklas Berglind och Lena Johnson.

YOGA OCH DANS
YOGA OCH DANS

Tid och plats

26 aug. 2023 09:00 – 17:00

Örebro

Om evenemanget

LIFE IN MOTION –Vikten av liv i rörelse och rörelse i livet

Den 26 augusti på Dans och hälsostudion i Örebro med Lena Johnson, Niklas Berglind och Ulrica Norberg

Välkommen till en dag tillägnad rörelse och välmående. En dag som firar kroppen och där vi verkar för att låta kraften få spira inifrån och ut och utifrån och in.

Hur vi med lustfyllda rörelser kan påverka sinnet, på vilket sätt medvetna rörelser inte bara stärker vår kropp utan även hjärnan, matsmältningen och immunförsvaret. Ja även vår själ, tankekvalitet och självförtroende. Du kommer att bjudas upp till härlig dans, hållningsstärkande yoga, energigivande andning och massor av livsinspiration. Ja du kommer att landa hemma med en stor portion ljus, kraft och glädje och i varje cell.

Trion som kommer att hålla i taktpinnen denna dag är den välrenommerade dansläraren och koreografen Lena Johnson, allkonstnären, dansaren och stylisten Niklas Berglind samt författaren, yogamästaren och inspiratören Ulrica Norberg. Tillsammans kommer de att erbjuda ett härligt smörgåsbord av inspiration för kropp, sinne och själ du kommer att kunna luta dig tillbaka på under resten av hösten.

SCHEMA: 9-10.15 YOGA för sköna höfter med Ulrica PAUS 10.30-12 DANSKLASS – Happy Hips! Latino med Niklas och Lena LUNCHRAST 13–14 FÖRELÄSNING Härligare hälsa med Ulrica. PAUS 14.30-15.45 DANSKLASS- Disco med Niklas Fika 16.15-17 MJUK YOGA – Skön återhämtning kropp och sinne med Ulrica

PLATS: Dans och Hälsostudion, Folkungagatan 14, Örebro

PRIS: 795 kr per person Lunch ingår inte. Du kan ta med din egen medhavda lunch. I samband med anmälan har du även möjlighet att beställa ett lunchpaket. Det kommer att finnas te, kaffe och tilltugg under dagen.

ANMÄLAN: Gå in på www.dansohalsostudion.se Först till kvarn gäller.

VÄLKOMMEN!

Dela detta evenemang

bottom of page