top of page

sön 28 apr.

|

Algarve, Portugal

YOGARETREAT PORTUGAL

Följ med yogamaster Ulrica Norberg och Rikard Skogberg, osteopat och yogalärare, till vackra Monte Velho i södra Portugal. En ljuvlig vecka väntar med fokus på metoder som stärker kroppen inifrån och ut, där du får transformera stress till kraft.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
YOGARETREAT PORTUGAL
YOGARETREAT PORTUGAL

Tid och plats

28 apr. 2024 17:00 – 04 maj 2024 10:00

Algarve, Portugal

Om evenemanget

I samarbete med Inshape Travel

THE PRACTICE RETREAT IN PORTUGAL -Återhämta och boosta dina system

28 april- 4 maj 

BOKA/LÄS MER

Följ med yogamaster Ulrica Norberg och Rikard Skogberg, osteopat och yogalärare, till vackra Monte Velho i södra Portugal. Närmare bestämt till Algarvekusten. En ljuvlig vecka väntar med fokus på metoder som stärker kroppen inifrån och ut, där du får transformera stress till kraft, sänka axlarna, fördjupa din yoga, stärka fokus, njuta av natur och lugn och ro.

Monte Velho Retreat Center är en riktig pärla för det ändamålet där det ligger vackert på en kulle ett par kilometer från havet. Här kan du njuta av solen när den reser på sig ur horisonten och vinka farväl när den sänker sig ner igen. Runt omkring dig har du ett ljuvligt landskap och ett hav som erbjuder fantastisk surfing för den som önskar lägga till lite äventyr under veckan. Byggnaderna är oerhört vackra och skulle likväl passa till konstgalleri eller liknande.

Naturen omfamnar mjukt platsen och ligger som en stöttande närvaro. Grodor kväker, stjärnorna blinkar på den mörka himlen, fantastisk utsikt över kullar och solnedgångar, skogar av barrträd. Här finns stigar och småvägar som väntar på att utforskas till fots eller med cykel och en badbar sjö, här finns gott om möjligheter till naturupplevelser. Miljön är optimal och yogasalarna rymliga och luftiga, och all mat är organiskt vegetarisk. Gården ligger ca 10 minuter med bil från stranden.

Dina lärare Ulrica Norberg är initierad yogamaster med över trettio års erfarenhet och en av Skandinaviens mest välrenommerade. I hennes varma hand är du trygg och säker och hon bjuder på individanpassad yoga, skön stämning och högt i tak. Rikard Skogberg är en mycket erfaren yogalärare och Osteopat och kroppsterapeut som är en mästare på att få dig att uppleva och utveckla kontakten med din kropp och upplevelse i praktiken. Han är också inriktad på vidareutbildning som trauma terapeut inom somatic experience, samt ytterligare vidareutbildningar i osteopatin, och driver sin egen praktik i Stockholm. Rikards varma närvaro kan du vara du fullt ut den du är och utforska yogan utifrån dina behov.

Denna retreat kommer att lära dig att anpassa din yogapraktik till dina personliga behov - oberoende om du vill utveckla dig, är en nybörjare eller en avancerad yogautövare. Vi kommer kliva in i en djupare resa att också transformera vår praktik tillsammans och komma ut på en ny plats efter denna vecka genom att arbeta utifrån en helhet och förkovra och förstå på ett djupare plan var vi är just nu och vart vi vill. Genom intention, närvaro och energiarbete, titta på våra styrkor men också förstå vad vi vill och behöver skifta för att leva mer i enlighet med vårt hjärta.

SCHEMA: 28 april  Ankomstdag. Check in. 17.30 Kvällssamling  19.00 Gemensam Middag

29 april – 3 maj  7-7.45 Morgonpromenad i soluppgången 7.45-9-15 Yogapraktik Frukost Fri tid Lunch 13

Fri tid

16–18 Yogapraktik

19.00 Middag

4 maj  7–8 Morgonpraktik Frukost  Utcheckning och avresa

Join us for what will be a week of true BLISS.

Se INSHAPE TRAVELs hemsida för mer info. 

info@inshapetravel.se

Dela detta evenemang

bottom of page