top of page

Katja Lehto

Assisterande lärare och SANGHA ansvarig

Yogalärare och ansvarig för vår SANGHA community.

Katja är en utpräglad mångsysslare. Den röda tråden är hälsa där hennes passion är att försöka få människor att må bättre. , jag brinner för att få människor att må bäst.

Till vardags arbetar Katja som socionom och personalvetare och har den senaste åren specialiserat sig på bostadssociala frågor.

Parallellt har Katja en bankgrund inom dans som danspedagog, koreograf och orientalisk dansös. Hon rester världen runt med dansgruppen Sheherazade och arbetade arbetat med att anordna event, shower och workshops inom orientalisk dans.

Katja tog sin 500 hr yogalärarcertifiering hos YFL 2020 och håller regelbundet yogaklasser i Stockholm men även i Zumba, Piloxing och Organic Bodywork.

Som många av oss andra i YOGA FOR LIFE team älskar Katja mat och genom kärleken till maten har hon också upptäckt hur mycket det vi äter påverkar oss och hur vi mår, men också hur det påverkar miljön och idag driver hon bloggen Katjas mat.

Du träffar Katja på grundutbildningen där hon är assisterande lärare samt hon ansvarar för YFL sangha community grupp och arrangerar föreläsningarna och dess event tillsammans med Elin.

YOGA FOR LIFE
YOGA FOR LIFE
YOGA FOR LIFE

FÖR OSS HANDLAR YOGA OM ATT LÄRA FÖR LIVET.

bottom of page