top of page

fre 18 nov.

|

Zoom

SPIRITSTRONG - Workshop om inre kraft

Hur du skapar ett rikare och klarare liv. Inifrån och ut.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
SPIRITSTRONG - Workshop om inre kraft
SPIRITSTRONG - Workshop om inre kraft

Tid och plats

18 nov. 2022 10:45 – 19 nov. 2022 17:05

Zoom

Om evenemanget

Välkommen till en workshop om hur vi kan nå ökad andlig hälsa, ökad självinsikt och komma närmare vår inre potential. Vårt "varför". 

Lärarna Ulrica Norberg, Hillevi Borga och Katrin Sandberg (aka Storycoachen) kommer tillsammans sprida inspiration och belysa olika aspekter kring hur vi blir mer SPIRITSTRONG.

Fokus ligger på individuellt växande och hur du med hjälp av metoder från yogatraditionen, storycoaching, insiktsmeditation, nyfikenhetsträning och filosofisk reflektion kan skapa ett rikare och klarare liv.  Inifrån och ut.

Den här kursen inriktar sig på livet och hur vi förhåller oss till oss själva och vår omvärld. Hur vi som individer kan komma i kontakt med vår inre potential samt hur vi kan flöda bättre i samklang med oss själva och världen. Genom effektiva redskap och metoder för ökad självinsikt och personlig utveckling.

Vi ser över och tar del av den klokskap och livsfilosofi som står att finna i texter och metoder från yogatraditionen gällande personlig utveckling, existentialism och själsligt växande. Det finns mycket i yogisk filosofi att inspireras av om vi önskar leva mer medvetet för att skapa en bättre livsbalans. Vi har i denna utbildning även valt att bjuda in andra spännande kunskapstraditioner som komplettrar yogametodiken. Som storymetoden, nyfikenhetsträning, Metta meditation, journaling, kreativt skrivande mm.

Katrin Sandberg (Storycoach) kommer att hålla en workshop om hur vi kommer närmare vårt sanna jag genom att försöka förstå vad som driver vår själ.

Hillevi Borga (Yogalärare och fysioterapeut) bjuder in till eftermiddag om vad Self-Inquiry handlar om och vilka värden som kommer av att bevittna, reflektera och betrakta och effeternna på vår inre hälsa. 

Ulrica Norberg (Yogalärare, livscoach) kommer att fokusera på hur vi kan praktisera (och undervisa) yoga, andning och meditation för ökad klarhet, insikt och förståelse om oss själva och världen, samt ge dig nycklar till hur du kan börja nå ökad medvetenhet och bli mer vältränad i din andlighet. 

Biljetter

  • SPIRITSTRONG - online

    Onlineplats

    2 900,00 kr
    +72,50 kr serviceavgift
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page