top of page

tors 17 nov.

|

Stockholm, YogaShakti + ONLINE

THE SPIRITUAL PRACTICE -Andlig hälsa

LÄR DIG MER OM ANDLIGHET OCH LIVSFILOSOFI – stärk ditt liv och öka själslig balans inifrån och ut. En omfattande kurs för alla. Fyra dagar på plats med uppföljande online tillfällen noga avvägt för att du ska få allt du behöver för att bli mer soulstrong.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
THE SPIRITUAL PRACTICE -Andlig hälsa
THE SPIRITUAL PRACTICE -Andlig hälsa

Tid och plats

17 nov. 2022 09:00 – 20 nov. 2022 16:30

Stockholm, YogaShakti + ONLINE

Om evenemanget

LÄR DIG MER OM ANDLIGHET OCH LIVSFILOSOFI 

– stärk ditt inre och öka själslig balans i livet

Lärarna Ulrica Norberg, Hillevi Borga och Katrin Sandberg (aka Storycoachen) kommer tillsammans sprida inspiration och belysa olika aspekter kring hur vi blir mer SPIRITSTRONG. 

Fokus ligger på individuellt växande och hur du med hjälp av metoder från yogatraditionen, storycoaching, insiktsmeditation, nyfikenhetsträning och filosofisk reflektion kan skapa ett rikare och klarare liv.  Inifrån och ut.

Den här kursen inriktar sig på livet och hur vi förhåller oss till oss själva och vår omvärld. Om sätt att bli livsstarkare.

Hur vi som individer kan komma i kontakt med vår inre potential samt hur vi kan flöda bättre i samklang med oss själva och världen. Genom effektiva redskap och metoder för ökad självinsikt och personlig utveckling. 

Vi ser över och tar del av den klokskap och livsfilosofi som står att finna i texter och metoder från yogatraditionen gällande personlig utveckling, existentialism och själsligt växande. Det finns mycket i yogisk filosofi att inspireras av om vi önskar leva mer medvetet för att skapa en bättre livsbalans. Vi har i denna utbildning även valt att bjuda in andra spännande kunskapstraditioner som komplettrar yogametodiken. Som storymetoden, nyfikenhetsträning, Metta meditation, journaling, kreativt skrivande mm. 

Här fördjupar vi oss i den mer själsliga och andliga aspekten av yogafilosofin och praktiserar metoder som spänner över områden som chakra, ayurveda, mantra, chanting, nidra med mera. Kursen är väldigt matnyttig och i lärarna har du tre mycket kunniga och erfarna handledare för hur du kan bygga andlig hälsa. 

Denna utbildning är för den nyfikne yogin som önskar veta mer om yoga och önskar skapa en egen yogapraktik som du kan anpassa efter stunden, behovet och ditt liv. Passar även dig som yogalärare som vill nå djupare kunskap om just den andliga aspekten av yoga.

FORMAT: 

Vi träffas live (i studio eller online) i fyra dagar samt online under fyra tillfällen. 

Utöver detta ingår inspelat material och du får även tillgång till en spellista på YOGOBE där vi valt ut yogaklasser som täcker över 100 timmar av praktik.

DATUM: 

17-20 November  (Live på yoga Shakti i Stockholm + online live för dig som studerar från annan ort). 

Tiderna är 9-17 varje dag utom på söndagen då vi slutar kl 16.

Sedan följer några online/zoom träffar på onsdagar följande datum: 

30 November, 7 December, 11 januari (2023) kl 18-20 varje gång.

INNEHÅLL:

Du kommer att praktisera yoga, reflektion och meditation men även ta del av föreläsningar och diskussion.

Vi kommer att arbeta utifrån mer temabaserade pass som ligger som en god grund för behovsstyrd yoga. En praktik som hjälper oss att balansera oss där vi är. Istället för att passa in i en mall eller form, låter vi istället yogapraktiken finna oss där vi är och utifrån det, låta den ta oss mot ökad ork, inspiration, insikt och kraft.

Vi belyser:

SJÄLENS FÖNSTER -  hur ser det ut?

FILOSOFI -Existens, medvetande och medvetenhet

METODIK - avseende själslig och andlig träning

ANDNING/SINNE - hur hör de ihop?

SINNE/KROPP- en spännande synergi

REFLEKTIONSTRÄNING - sätt att nå insikt

STORYSTRONG metodologi

PASSUPPLÄGG FÖR OLIKA SYFTEN

TEKNIKTRÄNING

MANTRAS & MUDRA- för intention och fokus

AVSPÄNNING & AVSLAPPNING

Vår erfarenhet berättar för oss att en dimension av yoga inte ger allt du behöver för att kunna möta dina egna behov i stunden. Vi behöver öka vår medvetenhet genom att reflektera, hitta stillhet, fysisk rörelse, titta över hur vi äter och förhåller oss till energi samt börja arbeta med våra tankar och känslor. Här kan vi göra mycket just hur vi praktiserar, när vi praktiserar och på vilket sätt vi utövar vår yoga. För yoga är inget statiskt. Yoga är integration mellan motsatser. Alltså hur vi kan skapa stabilitet och flöde genom att föra dem samman. Med mål att transformera det vi har mot det vi behöver. Vi ger dig många nycklar och metoder samt tips och råd på hur du kan hitta din egna livsrytm. Som passar dig.

FÖRKUNSKAPER: Praktiserat yoga regelbundet under minst 1 år

PRIS: 13. 500 kr  (Se nedan vad som ingår)

VAD INGÅR I UTBILDNINGEN?

  • Ett stabilt och kunnigt lärarteam. Kompetens, lång erfarenhet och rutin. Vi som utbildar er har alla lång erfarenhet av yoga, gedigna utbildningar bakom oss samt expertkunskaper i gränsliggande områden samt har alla en akademisk examen.
  • Perfekt avvägd utbildning som förenar anrik, mångtusenårig tradition med att leva på 2000 talet och här får andlighet möta modern vetenskap.
  • Vi som undervisar önskar locka dig till egna upptäcker. Du kommer inte att bli korvstoppat dig med en massa onyanserade trossatser. Vi tror på integration och på individens unikhet samt på att vi är alla här för att lära oss av livet, andetaget, kroppen. Och praktiken.
  • Rik kursmanual. Övrig litteratur bekostar du själv.
  • En spellista på YOGOBE som vi satt ihop med klasser vi rekommenderar
  • Lärarstöd/handledning
  • Möjlighet att studera vidare på våra andra ”THE PRACTICE” workshops och bygga vidare på dina kunskaper, mätta din nyfikenhet ochfå alltfler tekniker för att bygga en mer hållbar hälsa. Önskar du så kan du efter alla fyra block och genomförd examination, få en 200 hr yogalärarexamen via Yoga Alliance.

LÄRARE

Ulrica Norberg – Journalist och författare och Yogiraj men över 30 års erfarenhet av yoga, andningsträning och meditation. 

HIllevi Borga - Yogalärare och Leg.Fysioterapeut med en personlig faiblesse för Self- Inquiry. 

Du möter även gästläraren KATRIN SANDBERG som gjort sig ett namn som Storycoachen där hon pratar om vikten av att äga sin egen story. Under den här utbildninge kommer hon att belysa vikten av att bli medveten om sin egen inre sanna natur genom att titta på det själen vill berätta. 

HAR DU FRÅGOR?

Hör av dig till oss om du undrar över något.

Vi hjälper dig gärna!

MAIL: info@yogaforlife.nu

TELEFON: 08-10 52 71

Dela detta evenemang

bottom of page