top of page

mån 10 apr.

|

Stockholm & Online

YOGA UTBILDNING 200 hr

INSPIRED LIVING. Yoga för livet än för stunden. Vi erbjuder nu ett helt nytt format på en 200 hr yogautbildning där fokus ligger på att bjuda in yoga, meditation och andning för att skapa ett liv med högre livskvalitet, hälsa och mer inspiration.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
YOGA UTBILDNING 200 hr
YOGA UTBILDNING 200 hr

Tid och plats

10 apr. 2023 09:00 – 18 nov. 2023 18:00

Stockholm & Online

Om evenemanget

INSPIRED LIVING  

KURSSTART APRIL 2023

NYHET: Vi erbjuder nu ett helt nytt format på en 200 hr yogautbildning där fokus ligger på att bjuda in yoga, meditation och andning för att skapa ett liv med högre livskvalitet, hälsa och mer inspiration.  Under vägledning av Sveriges mest rutinerade och kunniga lärare kan du etablera en klok och hållbar praktik, utvecklas som människa och komma i närmare kontakt med din inre potential.

Utbildningen löper över 8 månader i lugn takt och i ett blandat format av liveträffar, onlinemöten, videomaterial,  tydlig kursplan, handledning, reflektionsuppgifter och en retreatvecka.

Längtar du efter att integrera yoga, andningsträning och meditation in i ditt liv i större utsträckning? Önskar en utbildning som tar hänsyn till där du är och vad du redan kan?

Har du utövat yoga en tid och vill veta mer om dess filosofi, historia samt lära dig mer om yogapraktiken?  Vill du dela yoga med andra och börja undervisa?

Söker du efter en trygg och stabil utbildning med erfarna och inspirerande lärare där du får möjlighet att utveckla dig själv och dina förmågor?

Då har du kommit rätt.

LÄS MER OM UPPLÄGG

MAILA OSS på info@yogaforlife.nu för anmälan och frågor

Dela detta evenemang

bottom of page