top of page

VILL DU VÄXA?

EVOLVE

Vässa dina kunskaper och förmågor i vårt mentorsprogram. 

Öppna upp din potential. 

Ta chansen att utveckla din lärarroll, pedagogik, assistering, ledarskap och teknikkunskap i liten grupp och få individuell handledning av en av norra Europas mest rutinerade och erfarna yogalärare, Yogiraj Ulrica Norberg och de andra lärarna i vårt lärarteam. 

EVOLVE är för dig som är redo för att utveckla och utmana dig mot ökad klarhet, kraft och inspiration.

Programmet erbjuder en möjlighet att få dyka in i olika ämnen i en gemenskap av andra yogalärare i liten grupp i närvaro av en mentor från YFLs erfarna team. Formatet är kortare fokuserade workshops med olika teman. Så du kan välja vad du behöver bäst och du kan vara med på en eller flera. 

DIN RÖST ÄR VIKTIG. Har du förslag på fokusområden vi lyfter?

Läs mer

DU ÄR UNIK. 

Detta mentorprogram handlar inte om att stöpa fler i samma mall. Tvärtom. Momenten stödjer den personliga processen att stå stabilare i ditt center, utveckla din unika potential och ge dig de verktyg du behöver.   

Om EVOLVE:

EVOLVE är för dig som önskar växa än mer och utvecklas i liten grupp med fokuserad handledning av erfaren lärare. 

Tanken med EVOLVE programmet är att genom olika fokusområden fokusera på olika ämnen gällande yogapraktiken, ledarskapet, medvetenhet och allt som innefattar och kompletter det. Att vara yogi är en sak. Yogalärarrollen och förmedla yoga till andra en annan. Varje omgång är som en egen fördjupningskurs i sig själv som zoomar in på en viss aspekt avseende yoga och allt vad det innebär. Där målet är att utveckla och förädla individuella förmågor, kunskap, medvetenhet, ledarskap och det egna praktiserandet. 

 

Olika fokusområden som kommer att bli enskilda workshops: 

- PEDAGOGIK
- SMARTA PASSUPPLÄGG/KLASSDESIGN

- ASSISTERING/HANDS - ON

- UTVECKLA LEDARSKAP

- PERSONLIG UTVECKLING

- HÅLLA TEMAKLASSER, WORKSHOPS OCH EVENTS

- ANDLIGHET I MODERN TID

Under de olika tillfällena kommer berörd lärare att denna gång zooma in än mer på det ämne som står på agendan med fördjupad kunskap, därefter konkreta workshops i mindre grupp och sedan personlig handledning för alla i gruppen. 


Vi kommer att lägga en hel del tid på hur vi kan möta framtidens behov med hjälp av yoga. Också hur vi står oss mer hållbara på mattan och utanför som lärare och ledare, hur vi boostar människors självmedvetenhet, ökar hälsa och välmående utan att rigiditet och elitism. Snarare med hjälp av att förmedla ett klokt och sunt utforskande. Möjligheterna är stora att du efter utbildningen tar ditt lärarskap vidare mot nya höjder och mer obehindrat kan arbeta med olika format av undervisning som kurser, events, workshops och hålla olika tema baserade klasser samt anpassa undervisningen än mer efter grupp/individer. 

 

Ulrica Norberg som är ansvarig för programmet, har lång och bred erfarenhet att coacha individer, grupper och företag med fokus på att förädla de egna förmågorna/ produkterna genom att titta till hur man kan omvandla energi och nå fram till potential mer effektivt. Hennes kunskap om individualitet, uttryck och mångåriga arbete inom både inre och yttre hälsa, gör henne till en mentor som kan stötta dig, hjälpa dig få fram mer tydlighet men också ge råd och tips till utveckling. 

 

yogaklass_edited.jpg

UPPLÄGG

INNEHÅLL:
Online möten
Workshops
Reflektionsuppgifter
Handledning

 - Varje tillfälle vi träffas innehåller praktik och teori samt genomgångar av olika tekniker, metod och hur vi kan anpassa dem för olika behov.  
 

- Du får konkreta uppgifter att arbeta med mellan gångerna. 

 - Lärare kommer att ge dig individuell konstruktiv feedback och handledning. 
 

- Vi testar på varandra i grupp och tar del av varandras olika lösningar och idéer. Vilket ger ett tryggt utrymme och nätverk för framtiden. 

EVOLVE_edited.jpg

"We will not find the inner strength to evolve to a higher level if we do not inwardly develop this profound feeling that there is something higher than ourselves"

- RUDOPLH STEINER

Frågor?

Tveka inte att höra av dig!

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

bottom of page